Wästlund Design
handlarnas startsida


EM Ed


Hos oss på EM hittar du ett stort utbud av genomtänkta soffor, välbyggda matgrupper, sköna sängar och andra inspirerande inredningsdetaljer. Hit kommer du om du efterfrågar kvalitet och samtidigt vill kunna hitta ditt personliga uttryck i det som är lite mera du.

Men EM är minst lika mycket vi som jobbar här. Vi delar gärna med oss av vårt kunnande. Fråga oss och vi hjälper dig att hitta det som passar just dig. När du känner dig bekväm gör vi det också. Precis så som det ska vara i en riktig möbelbutik.

EM är en franchisekedja med ett femtiotal butiker i hela Sverige samt på Åland. Vi är en av de ledande heminredningskedjorna där butikerna ägs och drivs av engagerade handlare.

Tillsammans är vi cirka 600 medarbetare i en organisation som under 2012 omsatte 1,050 miljarder kronor. Allt började 1964 och i dag, liksom då, jobbar alla butiker för att erbjuda heminredning som ger uttryck för våra kunders personlighet och för att ge bästa service.

EM Ed är ett möbelföretag med verksamheten förlagd till en fastighet vid infarten till Ed.
Vi har försäljning av möbler så som soffor, soffbord, matbord, stolar, vitrinskåp, fåtöljer, sängar och madrasser. För att bredda vårt sortiment har vi även en stor avdelning med heminredningsprodukter som består av gardiner, presentartiklar, husgeråd, mattor och lampor mm. Vårt försäljningsområde är hela Dalsland, Norra Bohuslän samt Östfold i Norge. Varje vecka sker leveranser inom dessa områden med egna bilar. Företaget har en hög servicenivå och erbjuder därför kunderna möjligheten att få möblerna monterade och levererade. Medlemskapet i EM ger, tack vare stora inköpsvolymer, konkurrenskraftiga priser, lansering av nya produkter samtidigt över hela landet, väl planerade kampanjer och en professionell marknadsföring.Vi hälsar dig välkommen till ett välsorterat möbelvaruhus.

Vi finns även på Facebook!

Visa karta »

hit counter
besökarstatistik